Pepperkakepinner med blåmuggdipp
- Hanne i byen
- 22. des. 2024
- 1 min lesing
Denne idéen kommer fra å spise pepperkake med blåmuggost - men servert på en enklere måte.

Ingredienser:
Pepperkakedeig (ferdigkjøpt eller hjemmelaget)
Dipp:
2 dl rømme
150 g blåmuggost
1 ss honning
Fremgangsmåte:
Sett ovnen på 190 grader - over og undervarme.
Rull deigen til en lang pølse, som du kjevler ut en litt tykkere leiv enn hvis du skulle lage pepperkaker.
Bruk et pizzahjul eller kakerulle til å lage lage strimler som du deler i passe lengder.

Stek pinnene i ca 10 minutter, men følg med og ta de ut når de er gylde. Avkjøles på rist.
I mellomtiden rører du sammen kremost, rømme og honning. Sett den kaldt.
Server gjerne som en forrett eller en del av ostefatet.
Comments