Sommerruller
- Hanne i byen
- 23. mai
- 1 min lesing
Disse rullene kan forberedes i god tid på forhånd, kan fylles med det du vil og smaker knasende godt!

Ingredienser:
Sprø salat, f.eks. crispi
Én avokado
Pulled pork, evt vegansk
1/2 mango i strimler
1/2 agurk i tynne strimler
1 gulrot i tynne strimler
En neve kokt og avkjølt risnudler
1 vårløk
Koriander
1/2 pakke sukkererter/sukkersnaps
Rispapir
Dipsaus:
Ferdig sweet chili saus eller bland sammen like deler:
Soyasaus
Eddik
Honning
Fremgangsmåte:
Kok nudlene etter anvisning på pakken og avkjøl dem
Skjær opp alle grønnsakene i tynne strimler
Rør sammen ingrediesene til soyadipen
Skyll og tørk salatbladene
Kok opp vann og ha det klart i en bolle
Bløtlegg rispapiret i ca. 10 sekunder til det er mykt.
Legg rispapiret på en stor tallerken, fyll med ønsket fyll, og rull sammen.
Serveres med soyadip eller sweet chili saus.

Tips: Plasser fyllet ditt ca på midten, med et salatblad på toppen. Brett forsiktig over, brett sidene inn og rull så stramt du kan til du har en rull. Det krever kanskje litt øvelse, men smaker like godt selv om du ikke får det til perfekt med én gang.
