top of page

Tunfisk- og avokadomousse

Denne forretten eller dippen laget jeg første gang på nyttårsaften på slutten av 90-tallet, og har siden blitt en tradisjon på nyttårsaften og fester.

Ingredienser:

(4-6 personer)


Ristet loff eller "melba toast"

1 boks tunfisk

1 stor avokado

1/2 boks med rømme

1 dl majones

En neve dill

1 ts hvitløkpulver, evt revet fersk hvitløk

1/2 ts salt

1/4 ts pepper

3 ss sitronsaft


Fremgangsmåte:


Mos avokadoen, hakk opp dill og bland sammen alle ingrediensene i en stor bolle. La gjerne blandingen stå og trekke noen timer eller natten over. Anrettes rett før servering på ristet loff, eller som dipp.








Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page