top of page

Appelsinsaus til påskemiddagen

Denne sausen er rask og enkel å lage, og godt tilbehør til stek, kylling, fisk eller vegetariske retter.


ree

Ingredienser:


ree

1 ss smør eller olje

2 sjalottløk

1 fedd hvitløk

5 dl appelsinjus

3 dl buljong eller stekesjy

2 ts maizenamel rørt ut i litt vann

Salt og pepper etter smak


Fremgangsmåte:


Stek løk og hvitløk i smør til den er blant og myk.


Tilsett appelsinjus og la det koke inn til cirka halvparten.


Sil blandingen og tilsett buljong eller stekesjy.


Rør ut maizenamel i litt kaldt vann og la det småkoke til sausen tykner.


Smak til med salt og pepper.


ree







Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação

Registreringsskjema

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • instagram

©2020 by Velbekomme.no. Proudly created with Wix.com

bottom of page