top of page

Søk


Futomaki
Futomaki er en frityrstekt makirull - gjerne servert med chilimajones og teriykaisaus. Med en riskoker blir sushirisen perfekt - hver...

Hanne i byen
2. feb. 20242 min lesing


Shakshouka
Dette er en av nasjonalrettene i Midtøsten, der min svigerfamilie bor. Den er superlett og rimelig å lage, og du kan bruke det du måtte...

Hanne i byen
10. jan. 20241 min lesing


Ostekake med pepperkakebunn
Dette er en kjempe god ostekake med kryddersmak fra pepperkakene og fløyelsmyk, frisk ostekrem. Det er også en kjempebra måte å bruke om...

Hanne i byen
28. des. 20231 min lesing


Tunfisk- og avokadomousse
Denne forretten eller dippen laget jeg første gang på nyttårsaften på slutten av 90-tallet, og har siden blitt en tradisjon på...

Hanne i byen
27. des. 20231 min lesing


Allergivennlige bananmuffins
Disse muffinsene er helt uten gluten, laktose, egg og nøtter. Til gjengjeld har de mye sukker - som gir den gode, karamelliserte smaken....

Hanne i byen
10. nov. 20231 min lesing


Glutenfrie mandelkjeks til halloween
Disse kakene smakte jeg da jeg var i Roma i påsken for mange år siden. De smaker litt som marsipan i midten, men er seige i kantene. De...

Hanne i byen
21. okt. 20231 min lesing


Gresskargrøt
I anledning grøtdagen og halloween ville jeg teste ut gresskargrøt! Det fungerte veldig bra. Du kan bruke flere typer gresskar (bortsett...

Hanne i byen
19. okt. 20231 min lesing


Grisotto
Denne retten passer godt til Halloween, eller etterpå når du har rester av gresskar. Risotto er ikke vanskelig å lage, men krever at man...

Hanne i byen
16. okt. 20231 min lesing


Gresskarlasagne
Høsten er over oss - og halloween nærmer seg med stormskritt. Hvorfor ikke lage denne lasagnen? Enten med gresskarpurè som du lager fra...

Hanne i byen
29. sep. 20231 min lesing


Pestosnurrer
Disse pestoesnurrene kan du fylle med det du liker og har tilgjengelig. De passer fint til turen eller matpakka, og kan gjerne fryses...

Hanne i byen
26. feb. 20231 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page

