top of page

Søk


Gresskarsuppe
Dette er en klassiker til høsten og halloween hjemme hos oss! Du kan gjøre den så kremet og spicy som du ønsker ved å tilsette mer/mindre...

Hanne i byen
30. okt. 20241 min lesing


Gresskarpuré
Denne puréen kan brukes i bakst, til suppe, gryter, brød eller det du måtte ønske. Du finner flere oppskrifter her på bloggen i...

Hanne i byen
23. sep. 20241 min lesing


Kügel - pastagrateng med eple
Pasta som dessert? Ja, det går faktisk an! Sammen med epler, rosiner, creme fraiche, egg, og krydder kan pastarestene bli til en høstlig...

Hanne i byen
11. sep. 20242 min lesing


Thai grønn karri kyllinggryte | Gaeng Keow Wan Gai
Dette er en av mine absolutte favorittretter! Den beste versjonen av denne har jeg faktisk smakt på en øy utenfor Molde, hvor den lages...

Hanne i byen
9. sep. 20242 min lesing


Falafler fra bunnen
Falafler er noe av den beste (vegetar)maten jeg vet. Det er hverken vanskelig og dyrt, og det blir best hvis du får tak i tørkede...

Hanne i byen
31. mai 20242 min lesing


Braisert artisjokk med vinaigrette
Dette smakte jeg for første gang for cirka ett år siden, etter å ha sett det på Youtube. Måltidet er som en liten seremoni - hvor man...

Hanne i byen
16. mai 20241 min lesing


Sjokoladplatekake til bursdagsbarnet
Sjokoldaeplatekaker er en artig vri på en kake til f.eks barnebursdagen - eller voksne søtmonser

Hanne i byen
12. mars 20242 min lesing


Godterisushi
Denne godsaken slo godt an både hos store og små. Fruktlæret er syrlig, og "risen" passe chewey, så resultatet ble overraskende godt!

Hanne i byen
11. mars 20241 min lesing


Saftige vaniljeknuter
Disse bollene blir superluftige og saftige. Spesielt hvis du bruker kokosmelk, som ikke setter smak på deigen. Har du rester av fløte,...

Hanne i byen
1. mars 20242 min lesing


Appelsin-og gulrotsalat
Denne desserten er en skikkelig vitaminboost, med ingefær, sitron, pepper og gurkemeie! Ingredienser: Revet gulrot Appelsinjus Rosiner,...

Hanne i byen
18. feb. 20241 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page