top of page

Søk


Crispy ribbe
Denne retten er en super måte å bruke opp restene av juleribba på, og passer bra når man har gjester, siden det meste kan gjøres klart på...

Hanne i byen
20. des. 20241 min lesing


Gløgg-sangria
Denne drinken er superenkel og forfriskende drikk til julelunsjen eller nyttårsaften. Den kan lett gjøres alkoholfri, og en fin måte å...

Hanne i byen
12. des. 20241 min lesing


Pepperkakesnurrer
Dette er den første oppskriften jeg postet på bloggen - julen 2020! Disse bollene blir supersaftige, myke inni og karamelliserte på...

Hanne i byen
10. des. 20242 min lesing


Enkle lussekatter
Disse lussekattene er utrolig myke og luftige og formes raskt ved at man lager en slags rull - litt som med kanelboller. Grunnoppskrift...

Hanne i byen
9. des. 20242 min lesing


Eplegløgg
Jeg foretrekker denne gløggen fremfor den røde varianten. Krydret og varmende med syrlig eple og et kick av ingefær. Servér den gjerne...

Hanne i byen
6. des. 20241 min lesing


Gratinert chèvre med fiken
Denne retten passer bra som en forrett, til tapas eller på brødskiva til lunsj eller kveldsmat. Ingredienser (fire personer): 4 ferske...

Hanne i byen
2. des. 20241 min lesing


Gresskarsuppe
Dette er en klassiker til høsten og halloween hjemme hos oss! Du kan gjøre den så kremet og spicy som du ønsker ved å tilsette mer/mindre...

Hanne i byen
30. okt. 20241 min lesing


Gresskarpuré
Denne puréen kan brukes i bakst, til suppe, gryter, brød eller det du måtte ønske. Du finner flere oppskrifter her på bloggen i...

Hanne i byen
23. sep. 20241 min lesing


Kügel - pastagrateng med eple
Pasta som dessert? Ja, det går faktisk an! Sammen med epler, rosiner, creme fraiche, egg, og krydder kan pastarestene bli til en høstlig...

Hanne i byen
11. sep. 20242 min lesing


Thai grønn karri kyllinggryte | Gaeng Keow Wan Gai
Dette er en av mine absolutte favorittretter! Den beste versjonen av denne har jeg faktisk smakt på en øy utenfor Molde, hvor den lages...

Hanne i byen
9. sep. 20242 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page