top of page

Søk


Raclette
Denne retroretten er sterkt undervurdert. Det er et utrolig hyggelig og sosialt måltid, og variasjonsmulighetene er uendelige.

Hanne i byen
29. aug.1 min lesing


Bagels på 20 minutter i airfryeren
Disse bagelsene blir saftige og gode, og tar kun 20 minutter - inkludert steking.

Hanne i byen
22. aug.1 min lesing


Svinewok med nudler
Denne retten er vår favoritt når middagen skal gå raskt, men smake godt. Her er prinsippet at vi bruker opp det vi har av grønnsaker, men...

Hanne i byen
12. aug.1 min lesing


Affogato
Dette må være en av verdens enkleste desserter! Italienerne ha virkelig skjønt det - kaffe, iskrem og gjerne litt krønsj.

Hanne i byen
11. aug.1 min lesing


Brioche med artisjokk
Denne retten spiste jeg i Paris morgenen vi skulle dra hjem - da vi tilfeldigvis oppdaget brunsjstedet Holybelly rett over veien fra...

Hanne i byen
3. aug.2 min lesing


Saftige vaniljeknuter
Disse bollene blir superluftige og saftige. Spesielt hvis du bruker kokosmelk, som ikke setter smak på deigen. Har du rester av fløte,...

Hanne i byen
1. aug.2 min lesing


Pistasjsnurrer
Disse bollene blir superluftige og saftige. Pistasj er en av mine favorittsmaker, så dette må jo bli bra! Jeg har tidligere laget...

Hanne i byen
17. juli2 min lesing


Pad thai
Jeg oppdaget denne retten da jeg var på backpackertur, blant annet i Thailand, tidlig i 20-årene. Pad thai minner meg både om støyende...

Hanne i byen
29. juni2 min lesing


"Spis opp" -salsa!
Dette en fin måte å bruke opp grønnsaker og urter som har begynt å bli litt vasne. Legg de gjerne i litt iskaldt vann først for å crispe...

Hanne i byen
25. juni1 min lesing


Grapefrukt- og rosmarinpunsj
Denne alkoholfrie drinken er forfriskende og litt bitter - akkurat som jeg liker den! Den litt overraskende smaken fra rosmarin gir den...

Hanne i byen
16. juni1 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page

