top of page

Søk


Tunfisk- og avokadomousse
Denne forretten eller dippen laget jeg første gang på nyttårsaften på slutten av 90-tallet, og har siden blitt en tradisjon på...

Hanne i byen
27. des. 20231 min lesing


Allergivennlige bananmuffins
Disse muffinsene er helt uten gluten, laktose, egg og nøtter. Til gjengjeld har de mye sukker - som gir den gode, karamelliserte smaken....

Hanne i byen
10. nov. 20231 min lesing


Gresskarcookies = Grookies!
Disse ble faktisk farlig gode! Det brunede smøret gir en ekstra dybde i smaken, og sammen med krydder og knasende salte kjeks gir det en...

Hanne i byen
23. okt. 20231 min lesing


Gresskarmuffins = GRUFFINS!
Disse muffinsene skulle bli riktig så skumle mumier, men jeg ser nå at de ligner mest på små, uskyldige pinnsvin!🦔🦔🦔 eller Ludvig fra...

Hanne i byen
22. okt. 20232 min lesing


Syltet gresskar
Syltet gresskar smaker godt over en salat, til ost eller kjøttretter - med søt og syrlig smak og litt cunch. Ingredienser: 200 g...

Hanne i byen
21. okt. 20231 min lesing


Glutenfrie mandelkjeks til halloween
Disse kakene smakte jeg da jeg var i Roma i påsken for mange år siden. De smaker litt som marsipan i midten, men er seige i kantene. De...

Hanne i byen
21. okt. 20231 min lesing


Gresskargrøt
I anledning grøtdagen og halloween ville jeg teste ut gresskargrøt! Det fungerte veldig bra. Du kan bruke flere typer gresskar (bortsett...

Hanne i byen
19. okt. 20231 min lesing


Grisotto
Denne retten passer godt til Halloween, eller etterpå når du har rester av gresskar. Risotto er ikke vanskelig å lage, men krever at man...

Hanne i byen
16. okt. 20231 min lesing


Gresskarlasagne
Høsten er over oss - og halloween nærmer seg med stormskritt. Hvorfor ikke lage denne lasagnen? Enten med gresskarpurè som du lager fra...

Hanne i byen
29. sep. 20231 min lesing


"Spis opp" -salsa!
Dette en fin måte å bruke opp grønnsaker og urter som har begynt å bli litt vasne. Legg de gjerne i litt iskaldt vann først for å crispe...

Hanne i byen
9. aug. 20231 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page