top of page

Søk


Eplegløgg
Jeg foretrekker denne gløggen fremfor den røde varianten. Krydret og varmende med syrlig eple og et kick av ingefær. Servér den gjerne...

Hanne i byen
6. des. 20241 min lesing


Gratinert chèvre med fiken
Denne retten passer bra som en forrett, til tapas eller på brødskiva til lunsj eller kveldsmat. Ingredienser (fire personer): 4 ferske...

Hanne i byen
2. des. 20241 min lesing


Kügel - pastagrateng med eple
Pasta som dessert? Ja, det går faktisk an! Sammen med epler, rosiner, creme fraiche, egg, og krydder kan pastarestene bli til en høstlig...

Hanne i byen
11. sep. 20242 min lesing


Thai grønn karri kyllinggryte | Gaeng Keow Wan Gai
Dette er en av mine absolutte favorittretter! Den beste versjonen av denne har jeg faktisk smakt på en øy utenfor Molde, hvor den lages...

Hanne i byen
9. sep. 20242 min lesing


Braisert artisjokk med vinaigrette
Dette smakte jeg for første gang for cirka ett år siden, etter å ha sett det på Youtube. Måltidet er som en liten seremoni - hvor man...

Hanne i byen
16. mai 20241 min lesing


Sjokoladplatekake til bursdagsbarnet
Sjokoldaeplatekaker er en artig vri på en kake til f.eks barnebursdagen - eller voksne søtmonser

Hanne i byen
12. mars 20242 min lesing


Godterisushi
Denne godsaken slo godt an både hos store og små. Fruktlæret er syrlig, og "risen" passe chewey, så resultatet ble overraskende godt!

Hanne i byen
11. mars 20241 min lesing


Appelsin-og gulrotsalat
Denne desserten er en skikkelig vitaminboost, med ingefær, sitron, pepper og gurkemeie! Ingredienser: Revet gulrot Appelsinjus Rosiner,...

Hanne i byen
18. feb. 20241 min lesing


Valentinerboller
Disse søte fristelsene passer ekstra godt til valentinesdagen, og spesielt hvis du finner fem pepperkakeformen med hjerte!

Hanne i byen
8. feb. 20242 min lesing


Chiapudding med yoghurt og kokos
Dette har raskt blitt en av mine nye frokostfavoritter! Yoghurt med chiafrø gir en fastere konstisens og metter mer. Topp den med litt...

Hanne i byen
2. feb. 20241 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page

