top of page

Søk


Blomkåltaco
Denne "oppdagelsen" gjorde jeg da vi skulle lage taco og jeg hadde litt lilla blomkål og rester av ris liggende i kjøleskapet. Sammen med...

Hanne i byen
18. sep. 20212 min lesing


Lakseburger
Denne retten er definitivt noe man lager til en spesiell anledning, eller når man vil imponere litt ekstra. Lakseburgeren kan stekes lett...

Hanne i byen
10. sep. 20212 min lesing


Gulrotkakegrøt
Denne bakte havregrøten smaker som gulrotkake, og er akkurat passe grøtete - med litt tyggemotstand og balanserte smaker. Syrlighet fra...

Hanne i byen
12. aug. 20212 min lesing


Lavendelkake "Downton Abbey"
Lavendel forbandt jeg tidligere mest med kosmetikk osv, men den kan brukes i både matlaging og bakverk. Heldigvis smaker IKKE denne kaken...

Hanne i byen
9. mai 20212 min lesing


Tunfisksalat til hjemmekontorlunsjen
Mange av oss spiser lunsj hjemme hver dag, og denne påleggsalaten er en fin avveksling i hverdagen. Lag gjerne en stor porsjon så du har...

Hanne i byen
3. mai 20211 min lesing


Hummus
Dette er en av "nasjonalrettene" i mine svigerforeldres hjemby - Tel Aviv Her kan du finne ca 20 forskjellige typer på nærbutikken. Men...

Hanne i byen
6. mars 20212 min lesing


Rundstykker
Helgefrokosten er mitt desiderte favorittmåltid! Helt siden jeg var ungdom, har ferske rundstykker, eggerøre og jus vært et fast innslag...

Hanne i byen
23. jan. 20212 min lesing


Chalva
Dette søte pålegget ble jeg introdusert til av mine svigerforeldre, første gang jeg besøkte de i Tel Aviv. Chalva selges i mange...

Hanne i byen
13. jan. 20211 min lesing


Pizzaccia
Dette er en krysning mellom en pizza og foccaciabrød. Resultatet blir en luftig og høy pizzabunn. Du kan ha på den sausen og toppingen du...

Hanne i byen
8. jan. 20212 min lesing


Baobuns med pulled pork
Denne retten er en slags asiatisk "taco", og passer fint når man har gjester og vil gjøre klart det meste på forhånd. Ingredienser: Én...

Hanne i byen
30. des. 20201 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page