top of page

Søk


Risottoboller (Arancini)
Hvis du lagde "risottoen" min (den forrige oppskriften på bloggen) og har igjen rester, er denne retten en perfekt måte å gjenskape den...

Hanne i byen
5. nov. 20211 min lesing


Ovnsbakt squash
I sommerferien var vi på kaffebesøk i en frodig hage, og fikk med oss to gigantiske squash med hjem. Uka etter ble det squash til alle...

Hanne i byen
22. sep. 20211 min lesing


Blomkåltaco
Denne "oppdagelsen" gjorde jeg da vi skulle lage taco og jeg hadde litt lilla blomkål og rester av ris liggende i kjøleskapet. Sammen med...

Hanne i byen
18. sep. 20212 min lesing


Lakseburger
Denne retten er definitivt noe man lager til en spesiell anledning, eller når man vil imponere litt ekstra. Lakseburgeren kan stekes lett...

Hanne i byen
10. sep. 20212 min lesing


Gulrotkakegrøt
Denne bakte havregrøten smaker som gulrotkake, og er akkurat passe grøtete - med litt tyggemotstand og balanserte smaker. Syrlighet fra...

Hanne i byen
12. aug. 20212 min lesing


Lavendelkake "Downton Abbey"
Lavendel forbandt jeg tidligere mest med kosmetikk osv, men den kan brukes i både matlaging og bakverk. Heldigvis smaker IKKE denne kaken...

Hanne i byen
9. mai 20212 min lesing


Tunfisksalat til hjemmekontorlunsjen
Mange av oss spiser lunsj hjemme hver dag, og denne påleggsalaten er en fin avveksling i hverdagen. Lag gjerne en stor porsjon så du har...

Hanne i byen
3. mai 20211 min lesing


Hummus
Dette er en av "nasjonalrettene" i mine svigerforeldres hjemby - Tel Aviv Her kan du finne ca 20 forskjellige typer på nærbutikken. Men...

Hanne i byen
6. mars 20212 min lesing


Rundstykker
Helgefrokosten er mitt desiderte favorittmåltid! Helt siden jeg var ungdom, har ferske rundstykker, eggerøre og jus vært et fast innslag...

Hanne i byen
23. jan. 20212 min lesing


Chalva
Dette søte pålegget ble jeg introdusert til av mine svigerforeldre, første gang jeg besøkte de i Tel Aviv. Chalva selges i mange...

Hanne i byen
13. jan. 20211 min lesing

Hei! Jeg heter Hanne, og jeg
elsker god mat og drikke.
Hver uke eksprimenterer jeg med nye råvarer og teknikker, for å inspirere deg med mine egne oppskrifter.
bottom of page

